• Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun
ITNetwork
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
  • IT Gündem
  • IT Sektörel
  • Dijital Dönüşüm
  • Dosya Konusu
    • Ağ Sistemleri
    • Çağrı Merkezi
    • Depolama
    • İş Zekası
    • Kurumsal Uygulamalar
    • Kurumsal Baskı ve Görüntüleme
    • Sunucular ve Veri Merkezleri
    • Yazılım
    • Kamu
  • Telekom & Mobil
  • Finans
  • Güvenlik
  • Donanım
  • Etkinlik
  • Röportaj
No Result
View All Result
ITNetwork
No Result
View All Result

Gupse Özay, TTNET’in Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesine Renk Kattı

03 Mayıs 2013
in Etkinlik
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

TTNET’in Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın himayesinde başlattığı ve 2012’de 2000’i aşkın kişiyi internetle tanıştıran “İnternetle Hayat Kolay” projesi bu yıl ünlü isimlerin katılımıyla devam ediyor.

Proje kapsamında 3 Mayıs’ta İzmir Çiğli’de yapılan eğitimlere Yalan Dünya dizisinin yıldızı Gupse Özay da katıldı. İnternetle ilgili deneyimlerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlatan Özay, katılımcılara kahkaha dolu anlar yaşattı.

Geçtiğimiz yıl Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın açılışını yaptığı, TTNET’in kurumsal sosyal sorumluluk projesi “İnternetle Hayat Kolay”, bu yıl İzmirli ünlü isimlerle devam ediyor.

TTNET’in “İnternetle Hayat Kolay” eğitimlerine konuk aldığı ilk ünlü isim, Yalan Dünya dizisinin yıldızı Gupse Özay oldu. 3 Mayıs’ta İzmir Çiğli’de yapılan eğitime katılan Gupse Özay, internetin önemini ve hayatındaki yerini kendine has eğlenceli üslubuyla anlattı. Özay’ın konuşması büyük bir keyifle dinleyen katılımcılar, etkinlik süresince kahkaha dolu anlar yaşadılar.

Bir İzmirli olarak, bu projenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Gupse Özay konuşmasında şunları söyledi: “İnterneti kullanabilmek, günlük hayatımızın olmazsa olmaz konularından biri haline geldi. TTNET’in, herkesi internetle buluşturmayı amaçlayan “İnternetle Hayat Kolay” projesiyle önemli bir konuya öncülük ettiğini düşünüyorum. İnternetin kariyerimin şekillenmesinde de önemli bir rolü var. Bulunduğum noktaya giden yolların ilk adımlarını internet üzerinden attım. Dolayısıyla internetin sunduğu dijital dünyaya kişisel olarak ayrı bir önem veriyorum. TTNET’e bu değerli sosyal sorumluluk projesi için hem bir İzmirli hem de Türkiye’nin bilgi toplumuna dönüşmesini isteyen bir vatandaş olarak teşekkür ederim.”

“İnternetle Hayat Kolay” projesi, önümüzdeki günlerde İzmir’in farklı bölgelerinde devam edecek. Gupse Özay’ın ardından eğitimlere Mayıs ayı boyunca oyuncu ve sunucu Berna Laçin ve İzmirli bir grup gencin kurduğu ve son yılların en beğenilen müzik gruplarından Model katılacak.

Tags: güvenlikkurumsal
Previous Post

YouTube İş Ortaklığı Programı Türkiye’de Hayata Geçiyor

Next Post

İhlas Net güveni artık Bağcılar’da

Next Post

İhlas Net güveni artık Bağcılar'da

Son Yorumlar

  • İbrahim Etem Menarini Google’la buluta taşınıyor için emre öztürk
  • Türk Telekom, Türkiye’nin en büyük veri merkezini Esenyurt’ta açtı için KEMALETTİN TUGCU
  • Türkiye’nin ilk ve tek teknoloji lisesi Tink açıldı Türkiye Tink ile tanışıyor! için Asım Ali Zeyrek
  • Şikayetvar.com, şikayetleri “teşekkür”e dönüştürmenin sırlarını paylaştı için zeki KARADAVUT
  • Yeni Başlayanlar İçin Fatura için NİL
ITNetwork

© 2021 IMG

Menü

  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

Bizi Takip Edin

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Dergimize Abone Olun

© 2021 IMG