Türkiye’de Yaşayıp Uzaktan Çalışma Yöntemiyle Amerikan Markalarına Hizmet Veren Türk Gençleri Başarı ve Çalışkanlıklarıyla Amerikan Yazılım Şirketlerinin Gözdesi Haline Geldi.
Türkiye’ye %100 uzaktan çalışma modelini getiren ilk şirket olan Crossover aracılığıyla ülkemizden Amerika’daki dünyanın önde gelen yazılım firmalarına hizmet veren Türk gençleri başarılarıyla dikkat çekmeye başladı.
Geçtiğimiz sene sonunda Türkiye lansmanını yaparak ülkemizde resmen hizmete başlayan Crossover, gerek kendi bünyesine kattığı elemanların sayısını arttırdı gerekse bu süreç içerisinde çalışanlarının kendilerini geliştirmelerine aracı olarak terfiler almalarını sağladı.
Crossover, yetenekli insan kaynağının uzaktan çalışabilmesine olanak sağlayan WorkSmart adını verdikleri bir yazılımla kişilerin iş verimliliğini arttırırken takım arkadaşları arasındaki mesafe sorununu ortadan kaldırarak kişinin yaşadığı yeri değiştirmeden hak ettiği geliri elde etmesini sağlıyor. Çalışanların anlık performanslarının ölçülmesini ve işverene serbest çalışma saatlerinin tüm detaylarıyla raporlanmasını mümkün kılan WorkSmart, bu sayede kişilere ülkemizin herhangi bir yerinden Amerika’daki bir teknoloji şirketinde yönetici olarak çalışabilme imkanını kazandırıyor.
Crossover aracılığıyla ülkemizden Amerika’daki dünyanın önde gelen yazılım firmalarına hizmet veren Türk gençlerinden Şeref Acet ve Furkan Yavuz da başarılarıyla göz dolduruyorlar.
Şeref Acet 28 Ankara – Comodo’dan ayrılıp Crossover üzerinden Amerikan Aurea şirketinde yılda 60.000 Amerikan doları kazanan bir yazılım mimarı olarak başladı. Şirkettin en genç yazılım mimarlarından biri olan Şeref, şıkı bir çalışma temposu sonrası sorumluluk alarak konumunu yükseltmeyi başardı. Artık Şef Yazılım Mimari olarak Aurea isimli Amerikan yazılım şirketinde çalışıyor. 10 yılın üzerinde deneyim gerektiren bu pozisyonda başarılı olan Şeref bu kademede şirketin en genç yöneticisi oldu.
Furkan Yavuz 24 İstanbul – THY’den ayrılıp Crossover üzerinden Aurea isimli Amerikan yazılım şirketinde yılda 30.000 Amerikan doları kazanan bir yazılım mühendisi olarak çalışmaya başladı. En genç yazılım mühendislerinden biri olan Furkan, 2016 yazında kendini 3 aylık bir kampa alarak yılda 60.000 Amerikan doları kazanan yazılım mimarı pozisyonuna yükseldi. Şu an şirketin en genç yazılım mimarı olarak görevine devam ediyor.
Konu hakkında görüşlerini belirten, Crossover Türkiye Genel Müdürü Sinan ATA; “2015 yılının Kasım ayında başladığımız Crossover Türkiye operasyonunda kısa zamanda ciddi bir başarı elde ettik ve pek çok başarılı profesyoneli kadromuza kattık. Hali hazırda özellikle Java teknolojilerinde işe alımlarımız hızla devam ediyor. Amerika’lı şirketlerin oluşturduğu ciddi talebi karşılamak için tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunun yanında Bunun yanında Şeref ve Furkan gibi Türkiye’nin önemli şirketlerindeki 9-5 ofise gidip geldikleri işlerini bırakıp istedikleri zaman çalıştıkları Crossover’ı tercih eden ve yeni katıldıkları Amerikalı yazılım şirketlerinde terfiler almaya başlayan arkadaşlarımızı gördükçe, bu işe olan bağlılığımız ve çalışma arzumuz her geçen gün artıyor.” dedi.
#CrossoverTürkiye, #SinanATA, #ŞerefAcet, #FurkanYavuz, #Aurea, #UzaktanÇalışma, #Amerika, #Manşet, #Sonhaber
Son Yorumlar